Chateau Tour Saint Christophe este situat la limita dintre cele două sate Saint-Emilion și Saint Christophe des Bardes.
Creșterea viilor integrează agricultura tradițională, tăierea mixtă de Guyot, iarba naturală între rânduri, lucrul la solul de sub viță de vie, dezmugurirea, îndepărtarea subtilă a frunzelor și recolta verde, dacă este necesar, pentru a respecta echilibrul ecologic. După culegerea manuală in lazi de plastic, se face o primă selecție a strugurilor în vie, apoi aceștia ajung în cramă unde sunt derivați și sortați cu grijă încă o dată. Fermentarea se efectuează în rezervoare de beton cu temperatură controlată. Butoaiele sunt umplute imediat și fermentarea malolactică se face în ele. Vinul este maturat 15 luni, în funcție de an, în butoaie de stejar francez (din care 60% sunt noi).
O culoare rubinie strălucitoare. Note îmbietoare de fructe roșii, condimente și minerale pe nas. Pe palat, accentul este pe fruct, cu o evoluție asupra trăsăturii tipice a acestui terroir de argilă cretoasă.
Acest vin este perfect pentru a însoți felurile principale de carne roșie și vânatul si se degusta la temperatura de 16-18 ℃.