Răspândite pe trei comune din apelativul Margaux (Soussans, Arsac, Cantenac), blocurile care alcătuiesc crama sunt pietriș pirinean cu niveluri diferite de argilă în funcție de fiecare zonă. În 2012, introducerea Petit Verdot a oferit mai multă diversitate în soiurile de struguri. Suprafața totală a viței de vie: 73 de acri Soluri: pietriș cuaternar adânc Vârsta medie a viței de vie: 24 de ani Maturare: butoaie de stejar francez pentru prima etichetă (10 până la 14 luni în funcție de epoca), în rezervoare pentru a doua etichetă.
Acest Margaux este făcut din Cabernet Sauvignon, Merlot și un mic procent de struguri Petit Verdot.
Nuante de parfum si dulceata, un pic de zmeura. Dezvolta arome de fructe negre, coacaze negre, condimente si paine prajita. În general, un vin de mare valoare și echilibrat. Perfect pentru un aperitiv cu prietenii sau impreuna cu o bucată frumoasă de carne de vită.
Temperatura servire: 18-20 °C