Acest vin este o expresie perfectă a filozofiei companiei care de mult timp a îmbrățișat cultura “biologie înainte, biodinamică mai târziu”. Totul a fost axat pe îmbunătățirea și sustenabilitatea ecosistemului său pentru a putea păstra tot ceea ce regiunea Marche poate da vinului produs. Acest vin roșu conferă eleganță și bogăție strugurilor Sangiovese care sunt folosiți pentru producția sa. Altitudinea podgoriei (aproximativ 450 m) necesită întârzierea recoltei până la mijlocul lunii octombrie, făcând vinul deosebit de complex și în același timp, armonios și catifelat în gură.
Cireș acru, flori, marțipan și o notă de coajă de portocală. Luxuriant, cu o dulceață aproape licoroasă. Textură catifelată cu o complexitate captivantă. O mulțime de tanini în final.
Invechire 12 luni parțial în butoaie de 25 hl și parțial în baricuri din lemn francez, 12 luni în sticlă.
Se serveste la temperatura 16 – 18°C
Decantare – 2 ore
Se potriveste cu mezeluri, carne roșie, vânat sau brânză maturată.