Vin de la Finca la Navilla (parcela unică), o parcelă de excepție în care clona autentică a lui Tinto Fino își atinge expresia și singularitatea maximă. Locația sa la 844 de metri deasupra nivelului mării are ca rezultat un microclimat deosebit.
Viña Pedrosa La Navilla Reserva din 2016 cu un singur podgorie a fost produsă cu strugurii din viile care înconjoară crama din satul Pedrosa de Duero. Prezintă unele arome condimentate și de fum după 20 de luni în butoaie de stejar francez. O personalitate puțin mai rustică și taninuri abundente.
Această cramă, un pionier în Ribera del Duero, și-a lansat prima recoltă în 1980, când trei frați: Benjamín, Manuel și Adolfo Pérez Pascuas, convinși de potențialul excelent pe care îl aveau podgoriile deținute de tatăl lor, au decis să întreprindă o proiect ambițios: „să facem unul dintre cele mai bune vinuri din Spania…”
Aceasta este o crama de familie care s-a concentrat pe calitate încă de la început, pe munca grea la podgorie și pe dedicare intensă. În prezent, sunt produse 500.000 de sticle anual, iar această producție limitată permite controale stricte asupra procesului de vinificație de la început până la sfârșit.
Aspect vizual: Cireș granat. Identitatea terroir-ului și caracterul varietal se îmbină în acest vin cu personalitate proprie.
Arome: Cu o aromă minerală distinctă, se îmbină cu nuanțele prăjite și picante ale îmbătrânirii în butoi.
Palat: Amplu, corpolent, structurat, are o aciditate foarte buna si persistenta aromatica.
Se recomanda servirea la 16-18ºC si decantarea inainte de servire.
Fisa Produs Vina Pedrosa La Navilla Reserva 2016, Ribera del Duero, Spania
Ideal pentru a insoti fripturi, carne rosie, preparate din vanat si branzeturi tari.