16 puncte Revista de Vinhos – Culoare rubinie închisă, nuanță de violetă, aromă de fructe roșii și negru în compot cu note balsamice, note prăjite, vanilie și ciocolată, structurat și dens, dar moale în același timp elegant și bine persistent.
Vinificatie:
Recoltare manuală, cu criterii bune de maturare unde strugurii sunt atent selecționați. Macerare si fermentare alcoolica cu control al temperaturii in cuve de inox. Macerație post-fermentație urmată de fermentație malolactică. Stadiul minim trei ani înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Touriga Nacional,Touriga Franca,Tinta Roriz
Note de degustare:
Culoare rubinie închisă, tentă violetă, aromă de fructe roșii și negru în compot cu note balsamice, note prăjite, vanilie și ciocolată, structurat și dens, dar moale în același timp elegant și bine persistent.
Sfaturi pentru păstrarea și servirea:
Serviți la o temperatură de 16ºC până la 18ºC.
Asociere cu toate preparatele din carne, vânat și brânzeturi.