Crama: Caves Velhas
Vinificație:
Vin rezultat din fermentarea strugurilor cu pielițe albe, într-un strop deschis (fără contact între suc și pielițe).
Soiuri de struguri:
Malvasia, Cerceal, Encruzado
Note de degustare:
Galben citrin. Floral rafinat, cu o notă subtilă de miere. Aciditate echilibrată și volum bun, cu abundență și un final lung și armonios.
Sfaturi de păstrare și servire:
A se servi între 8º-10ºC.
Asortare culinară:
Ideal cu pește la grătar, fructe de mare, salate proaspete, risotto ușoare și brânzeturi de capră blânde. Eleganța și prospețimea sa îl fac, de asemenea, perfect ca aperitiv.
Serviti la o temperatură între 6 și 8°C.
Asociere cu alimente: Datorită caracteristicilor sale este un vin ideal ca aperitiv sau pentru a însoți preparate din pește la grătar, carne albă, mâncăruri din legume și fructe de mare.


