Crama Masca del Tacco este o cramă modernă, urmând tradițiile din regiunea Puglia. A fost fondată în 2010 de Felice Mergè și, cu contribuția a multor ani de experiență în vinificație a tatălui său, a construit una dintre cele mai bune crame din zonă în ceea ce privește calitatea și prețul. Pe peste 200 de hectare din propriile sale podgorii, recoltează manual struguri de Primitivo, Negroamaro, Fiano și alte soiuri locale, cum ar fi Susumaniello.
Masca del Tacco Lu’Li Appassite Puglia de culoare roșu rubiniu intens are arome de fructe de pădure, flori roșii, ierburi mediteraneene, hummus și eucalipt. Buchetul special este și rezultatul metodei tradiționale de appassimento, în care strugurii proaspăt culesi, supracoapți sunt uscați, astfel încât o parte din sucul de struguri se evaporă și se creează o concentrație mai mare de zahăr. in gura, Lu’Li Appassito de la vinăria italiană Masca del Tacco se simte minunat de fructat, echilibrat, corpolent și de lungă durată.
Descoperiți acest amestec semi-uscat de Primitivo și Negroamaro cu carne la grătar, mămăligă, aperitive sărate și brânzeturi cu maturare medie. Un vin frumos bazat pe arta tradițională a viticulturii și condițiile speciale din Puglia.