Porthos este una dintre cele mai vechi și mai mari fabrici de conserve din Portugalia. Este situat în Matosinhos, o zonă bine cunoscută pentru tradițiile sale de pescuit. Sardinele Porthos sunt unele dintre cele mai gustoase sardine pe care le puteți găsi în piață. Disponibil în diverse variante, ulei de măsline, ulei vegetal picant, sos de roșii, sos de roșii picant, natural, Teriaki. Bogat în acizi grași Omega-3 care previn bolile de inimă. Sardinele sunt protejate, cu conținut scăzut de calorii și fără carbohidrați. Acestea sunt fructe de mare gustoase în mod natural, grozave ca gustare sănătoasă sau ca supliment la o masă, ca aperitiv sau chiar ca fel principal, pe pâine prăjită sau direct din amlabaj. O delicatesa gourmet, un produs versatil, foarte gustos și echilibrată nutrițional, sardinele Porthos se dovedesc a fi o sursă excelentă de proteine și o modalitate creativă de a crește consumul de pește.
Compoziţie Sardine Porthos în SARAMURA (1, albastru): Sardine, apă și sare.
Compoziţie Sardine Porthos in SOS DE ROȘII (2, mov): Sardine, roșii, ulei de floarea soarelui și sare. Scală per 100g: Valoare energetică 816/195 kJ / Kcal; Lipide 12g; din care saturate 3,3g; Carbohidrați 1,7g; din care zaharuri <0,5g; Proteine 20g; Sare 1g. Alergeni: conține pește.
Compoziţie Sardine Porthos in SOS TERIYAKI (3, maro): Sardine, sos Teriyaki (zahăr, apă, sos de soia, sare), amidon de porumb, acid acetic și sare. Scala per 100g: Valoarea energetică 876/209 kJ / Kcal; Lipide 12g; din care saturate 3,8g; Carbohidrați 9g; din care zaharuri 8,9g; Proteine 18g; Sare 2.2g. Alergeni: Conține pește, cereale cu gluten, soia.
Compoziţie Sardine Porthos in ULEI VEGETAL PICANT (4, verde): Sardine, sos de floarea soarelui, Piri-piri, aromă picantă naturală și sare. Scala la 100g: Valoarea energetică 844/202 kJ / Kcal; Lipide 15g; din care saturate 3,3g; Carbohidrați 0g; din care zaharuri 0g; Proteine 16g; Sare 1g. Alergeni: conține pește.
Compoziţie Sardine Porthos in ULEI DE MĂSLINE (5, galben): Sardine, ulei de măsline și sare. Scala per 100g: Valoarea energetică 1005/240 kJ / Kcal; Lipide 17g; din care saturate 2,0 g; Glucide <0,5g; din care zaharuri 0 g; Proteine 22g; Sare 1g. Alergeni: conține pește.
Compoziţie Sardine Porthos in SOS DE ROȘII PICANT (6, portocaliu): Sardine, roșii, ulei de floarea-soarelui, Piri-piri, aromă naturală picantă și sare. Scală per 100g: Valoare energetică 816/195 kJ / Kcal; Lipide 12g; din care saturate 3,3g; Carbohidrați 1,7g; din care zaharuri <0,5g; Proteine 20g; Sare 1g. Alergeni: conține pește.
Compoziţie Sardine Porthos în ULEI DE MASLINE ȘI MIRODENII (7, roșu): Sardine, ulei de măsline, Piri-Piri, castravete, morcov, boabe de piper, cuișoare, aromă naturală picantă și sare. Scala per 100g: Valoarea energetică 1005/240 kJ / Kcal; Lipide 17g; din care saturate 2,0 g; Glucide <0,5g; din care zaharuri 0 g; Proteine 22g; Sare 1g. Alergeni: conține pește.
Valabilitate: 5 ani de la data producției. Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, fără umezeală, murdărie sau alți factori care pot provoca contaminare sau modificări ale produsului.
Servire recomandată: De obicei se consumă fără prelucrare ulterioară și poate fi încorporat în diferite preparate culinare. Ar trebui păstrat la temperatura camerei și consumat imediat după deschiderea cutiei și nu este necesar nici un tratament termic. Poate fi consumat de populația generală, inclusiv de grupuri vulnerabile, cum ar fi copii, vârstnici, persoane bolnave, cu excepția persoanelor alergice la pești.